Προσφορά 200 κιλών ελαιόλαδου του Μητροπολίτη Πάφου στις πολύτεκνες οικογένειες

Προσφορά 200 κιλών ελαιόλαδου του Μητροπολίτη Πάφου στις πολύτεκνες οικογένειες

Διακόσια κιλά ελαιόλαδο πρόσφερε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός στην Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου για τις ανάγκες του Πασχαλινού τραπεζιού των πολύτεκνων οικογενειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα διακόσια κιλά ελαιόλαδο παρέλαβε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Επαρχιακής Οργάνωσης Πολύτεκνων Οικογενειών Πάφου Μιχάλης Μακρής, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του προέδρου της Επαρχιακής Οργάνωσης Πολύτεκνων Οικογενειών Σάββα Κόκκινου στον Μητροπολίτη Πάφου για την σημαντική προσφορά του.

Εξάλλου από μέρους του ο Πάφου Τυχικός ανέφερε ότι είναι μια ελάχιστη προσφορά στα όσα προσφέρουν οι πολύτεκνοι στη κοινωνία μας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE