Προσφορά 200 κιλών ελαιόλαδου του Μητροπολίτη Πάφου στις πολύτεκνες οικογένειες

Προσφορά 200 κιλών ελαιόλαδου του Μητροπολίτη Πάφου στις πολύτεκνες οικογένειες

Διακόσια κιλά ελαιόλαδο πρόσφερε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα ο Μητροπολίτης Πάφου Τυχικός στην Επαρχιακή Οργάνωση Πολυτέκνων Πάφου για τις ανάγκες του Πασχαλινού τραπεζιού των πολύτεκνων οικογενειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα διακόσια κιλά ελαιόλαδο παρέλαβε ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Επαρχιακής Οργάνωσης Πολύτεκνων Οικογενειών Πάφου Μιχάλης Μακρής, ο οποίος μετέφερε τις ευχαριστίες του προέδρου της Επαρχιακής Οργάνωσης Πολύτεκνων Οικογενειών Σάββα Κόκκινου στον Μητροπολίτη Πάφου για την σημαντική προσφορά του.

Εξάλλου από μέρους του ο Πάφου Τυχικός ανέφερε ότι είναι μια ελάχιστη προσφορά στα όσα προσφέρουν οι πολύτεκνοι στη κοινωνία μας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.