Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης για τη δωρεά οργάνων της Τζωρτζίνας - Η περίπτωση του εγκεφάλου

Τι απαντά ο Μάνος Δασκαλάκης για τη δωρεά οργάνων της Τζωρτζίνας - Η περίπτωση του εγκεφάλου

Ξεκάθαρη θέση για το θέμα της δωρεάς οργάνων της Τζωρτζίνας, πήρε ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

«Ποτέ δεν έγινε τέτοια συζήτηση» ήταν η απάντησή του πατέρα της Τζωρτζίνας, ανέφερε μιλώντας στο Live News ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι η συζήτηση για το ενδεχόμενο δωρεάς των οργάνων του παιδιού, έχει προκαλέσει κόντρα στο δικαστήριο μεταξύ του συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια και του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, Ανδρέα Ηλιάδη.

Η περίπτωση του εγκεφάλου

Παράλληλα, το σενάριο για την ψύξη του εγκεφάλου του παιδιού, όπως υπογραμμίζουν άτομα που γνωρίζουν τις διαδικασίες των μεταμοσχεύσεων, είναι κάτι που δεν ισχύει.

Όπως σημειώνουν, το ζητούμενο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να παραμείνουν τα όργανα σε φυσιολογική θερμοκρασία μέχρι τη στιγμή της μεταμόσχευσης.

 

Πηγή: in.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE