Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, είναι η ημέρα που βάφουμε τα αυγά και έτσι η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, μπήκε στην κουζίνα με τον γιο της Παναγιώτη – Αντώνιο και τήρησε τις παραδόσεις.
Η Τζένη Μπαλατσινού, μάλιστα, κοινοποίησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία βλέπουμε πως μικρός την βοηθά με το βάψιμο.
Όπως μπορείτε να δείτε, φέτος η Τζένη Μπαλατσινού εκτός από κόκκινα αυγά, ετοίμασε και πολύχρωμα, τα οποία θα τσουγγρίσει με την οικογένεια της στο πασχαλινό τραπέζι.
Δείτε τη σχετική φωτογραφία:
![](https://image2.fthis.gr/userfiles/f2a61649-0290-4f72-a81d-a64000ecd9cc/balatsinou_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14_15_16_17_18_19_20_21.jpg?w=865)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μπορεί η Βουλή να επιβάλει κυρώσεις στον Θεμιστοκλέους; Τι προβλέπει ο Κώδικας Δεοντολογίας
Αγέλη σκύλων τρομοκρατεί περαστικούς στη Λευκωσία - Όσα δηλώνει ο Δήμαρχος Στροβόλου στο ThemaOnline
Αυτά είναι τα φάρμακα που ανακαλούνται από την κυπριακή αγορά
Απαντά η Αστυνομία - Ο λόγος που είπε «όχι» στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ
Παριστάνουν το Netflix για να σας ξεγελάσουν - Νέα απάτη στην Κύπρο -Δείτε φωτογραφία