Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα - Στο κελί δύο πρόσωπα

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά έγγραφα - Στο κελί δύο πρόσωπα

Στην σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε τη Μεγάλη Πέμπτη η Αστυνομία Πάφου για διερευνώμενη υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και υποβοήθηση για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαππή, γυναίκα επιχείρησε να ταξιδέψει τη Μεγάλη Πέμπτη με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από τον αερολιμένα Πάφου ενώ φέρεται να υποβοήθησε και δεύτερο πρόσωπο για να διαφύγει, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν έγγραφα δικά της.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE