Πέραν των δύο χιλιάδων κροτίδων σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό - Καταζητείται 23χρονος

Πέραν των δύο χιλιάδων κροτίδων σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό - Καταζητείται 23χρονος

Ένταλμα σύλληψης εναντίον 23χρονου, ως υπόπτου σε σχέση με υπόθεση πέραν των δυο χιλιάδων κροτίδων που εντοπίστηκαν, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, στη Λεμεσό, εξασφάλισε η Αστυνομία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισαν τις κροτίδες σε ανοικτό χώρο και αυτές παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 23χρονου, ο οποίος καταζητείται δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Μιχαήλ από την ΕΔΥ μετά τις αντιδράσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE