ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πως σχολιάζουν τα κόμματα την παραίτηση του Μ. Μιχαήλ από την ΕΔΥ

Πως σχολιάζουν τα κόμματα την παραίτηση του Μ. Μιχαήλ από την ΕΔΥ

Την παραίτηση του, μια μέρα μετά τον διορισμό του στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), ανακοίνωσε ο Μιχάλης Μιχαήλ, μετά τις αντιδράσεις που καταγράφηκαν.

Μετά την παραίτηση του κ. Μιχαήλ, ανακοινώσεις εξέδωσαν τα κόμματα, σχολιάζοντας την συγκεκριμένη εξέλιξη. 

ΔΗΣΥ

«Τα όσα συνέβησαν με τον διορισμό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του κ. Μιχαήλ ως μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας και την παραίτησή του μετά από 24 ώρες, καταδεικνύουν έλλειψη σοβαρότητας.

Οι διορισμοί ειδικότερα σε ζωτικής σημασίας υπηρεσίες, τον μόνο που σίγουρα δεν θέλουν σύμμαχο είναι την επιπολαιότητα.»

ΑΚΕΛ

«Η επιλογή του κ. Μιχαλάκη Μιχαήλ για τη θέση του μέλους στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας εξελίσσεται σε φιάσκο ολκής, τύπου «Γιαννάκη Γιαννάκη».

Τεράστια είναι η ευθύνη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που τον επέλεξε. Παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές υποσχέσεις του, τα κριτήρια και οι διαδικασίες με τα οποία επιλέγει πρόσωπα ο κ. Χριστοδουλίδης, τον αφήνουν σοβαρά εκτεθειμένο.

Ο κ. Χριστοδουλίδης συνεχίζει να περνά κάτω από τον πήχη που έθετε προεκλογικά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέραν των 2 χιλιάδων κροτίδων σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό - Καταζητείται 23χρονος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top