Πάπας Φραγκίσκος: «Καλό Πάσχα» σε όλους τους Ορθόδοξους

Πάπας Φραγκίσκος: «Καλό Πάσχα» σε όλους τους Ορθόδοξους

Απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο πάπας Φραγκίσκος ευχήθηκε «καλό Πάσχα» σε όλους τους Ορθόδοξους, οι οποίοι γιορτάζουν σήμερα την Ανάσταση του Θεανθρώπου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φραγκίσκος τόνισε:

«Θέλω να εκφράσω την εγγύτητά μου σε όλους τους αδελφούς και τις αδελφές που, ιδίως στην Ανατολή, σήμερα γιορτάζουν το Πάσχα. Ο αναστηθείς Κύριος να είναι στο πλευρό σας και να σας γεμίσει με το Άγιο Πνεύμα του, καλό Πάσχα σε όλους σας».

Στην συνέχεια, ο ποντίφικας πρόσθεσε: «Οι Ρώσοι και Ουκρανοί αδελφοί, γιορτάζουν σήμερα το Πάσχα. Ο Κύριος ας σταθεί στο πλευρό τους και ας τους βοηθήσει να πετύχουν την ειρήνη».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγική κατάληξη: Υπέκυψε στα τραύματα της η 55χρονη που εγκλωβίστηκε στο όχημα της

Τραγική κατάληξη: Υπέκυψε στα τραύματα της η 55χρονη που εγκλωβίστηκε στο όχημα της

Υπέκυψε στα τραύματα της η Helga Tarcsai, 55 ετών από την Ουγγαρία, κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 12:30 χθες το μεσημέρι στο δρόμο Μενεού – Περβολιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE