ΔΙΕΘΝΗ

Live εικόνα: Το πανίσχυρο διαστημόπλοιο του Έλον Μασκ ετοιμάζεται για εκτόξευση

Live εικόνα: Το πανίσχυρο διαστημόπλοιο του Έλον Μασκ ετοιμάζεται για εκτόξευση

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την παρθενική εκτόξευση του πανίσχυρου διαστημόπλοιου του Έλον Μασκ. Το Starship, όπως αναφέρει η NASA, είναι ο πιο ισχυρός πύραυλος που έχει αναπτυχθεί μέχρι σήμερα.

Το διαστημόπλοιο Starship, που κατασκευάστηκε από την εταιρεία SpaceX του Έλον Μασκ, έχει ύψος σχεδόν 120 μέτρα και είναι σχεδιασμένο να έχει σχεδόν διπλάσια ώθηση από οποιονδήποτε πύραυλο στην ιστορία. Η εκτόξευση του θα γίνει από το Μπόκα Τσίκα στο Τέξας και είναι προγραμματισμένη για τις 08:00 (τοπική ώρα).

Σημειώνεται ότι το διαστημόπλοιο Starship της SpaceX του Έλον Μασκ θα εκτοξευθεί χωρίς πλήρωμα και έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πλήρως και γρήγορα. Το κορυφαίο τμήμα του έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε μια σύντομη εκτόξευση, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα εκτοξευθεί μαζί με το χαμηλότερο τμήμα του.

Αναμένεται ότι χιλιάδες θεατές θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε παράκτιες τοποθεσίες στον Κόλπο του Μεξικού για να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Δείτε εδώ live από τις δοκιμές πριν την εκτόξευση:

 

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top