Stranger Things: H Μίλι Μπόμπι Μπράουν αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο της για την τελευταία σεζόν

Stranger Things: H Μίλι Μπόμπι Μπράουν αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο της για την τελευταία σεζόν

H Μίλι Μπόμπι Μπράουν βρίσκεται στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο για τον αρραβώνα της με τον Τζέικομπ Μποντζιόβι, αλλά και για τα πολλά επερχόμενα σχέδιά της.

Το πιο αναμενόμενο αυτή τη στιγμή, είναι η πέμπτη και τελευταία σεζόν του «Stranger Things» για το Netflix. Ωστόσο, η 19χρονη ηθοποιός μόλις εξομολογήθηκε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους της πριν πατήσει το πόδι της στο πλατό της σειράς των αδελφών Ντάφερ.

Εκτός από τον ρόλο της στο «Stranger Things», η Μπράουν είναι επίσης η πρωταγωνίστρια των ταινιών «Enola Holmes», που έκανε πρεμιέρα με το δεύτερο μέρος τον Οκτώβριο του 2022. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας η ηθοποιός υπέστη μια εμπειρία που την έχει σημαδέψει.

Αν έχετε δει τις συγκεκριμένες ταινίες, θα γνωρίζετε ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται η 19χρονη μιλάει απευθείας στην κάμερα, επικοινωνώντας έτσι με τους θεατές, σε μια διαδικασία γνωστή ως σπάσιμο του τέταρτου τοίχου.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν αποκάλυψε πρόσφατα ότι είδε ένα όνειρο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Enola Holmes 2» ότι βρισκόταν στα γυρίσματα του «Stranger Things» και δεν μπορούσε να σταματήσει να κοιτάζει την κάμερα.

Αυτή η εμπειρία της άφησε έναν βαθιά ριζωμένο φόβο ότι δεν θα σταματήσει ποτέ να κοιτάζει την κάμερα στην τελευταία σεζόν της σειράς.

Πηγή: protothema.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE