Συγκάλεσε νέα σύσκεψη για τις κυρώσεις σε Κύπριους ο ΠτΔ

Συγκάλεσε νέα σύσκεψη για τις κυρώσεις σε Κύπριους ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προεδρεύσει σήμερα, 19 Απριλίου, στις 12μ, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης για το θέμα των κυρώσεων, με τη συμμετοχή του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, των Υπουργών Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυναικών για την Ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο, που ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα σήμερα στις 12.30μμ, θα πραγματοποιηθεί τελικά στη 1μμ σήμερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE