Συγκάλεσε νέα σύσκεψη για τις κυρώσεις σε Κύπριους ο ΠτΔ

Συγκάλεσε νέα σύσκεψη για τις κυρώσεις σε Κύπριους ο ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προεδρεύσει σήμερα, 19 Απριλίου, στις 12μ, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης για το θέμα των κυρώσεων, με τη συμμετοχή του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, των Υπουργών Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυναικών για την Ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο, που ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα σήμερα στις 12.30μμ, θα πραγματοποιηθεί τελικά στη 1μμ σήμερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE