Αεροπλάνο με 300 επιβάτες προσγειώθηκε στη Βιέννη επειδή...χάλασαν τα καζανάκια στις τουαλέτες

Αεροπλάνο με 300 επιβάτες προσγειώθηκε στη Βιέννη επειδή...χάλασαν τα καζανάκια στις τουαλέτες

Αεροσκάφος της Austrian Airlines που εκτελούσε πτήση από τη Βιέννη στη Νέα Υόρκη επέστρεψε στο αεροδρόμιο της αυστριακής πρωτεύουσας. Ο λόγος ήταν ένα ξαφνικό πρόβλημα με τα… καζανάκια στις τουαλέτες.

Δύο ώρες μετά την απογείωση, το αεροσκάφος Boeing 777 της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας Austrian Airlines αναγκάστηκε να κάνει αναστροφή και να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Βιέννης, επειδή χάλασαν οι… τουαλέτες.

Το αεροπλάνο μετέφερε 300 επιβάτες και η πτήση, με προορισμό τη Νέα Υόρκη, θα διαρκούσε οκτώ ώρες.

 

Το πλήρωμα, αφού διαπίστωσε ότι τα καζανάκια στις πέντε από τις οκτώ τουαλέτες δεν λειτουργούσαν, αποφάσισε να επιστρέψει το αεροπλάνο στη Βιέννη, εξήγησε εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται μία τέτοια «τεχνική βλάβη» σε αεροσκάφος της Austrian Airlines.

Οι επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλες πτήσεις.

Η βλάβη επιδιορθώθηκε και το Boeing 777 είναι και πάλι στη διάθεση της εταιρείας.

Πηγή: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE