ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ήταν όπως τις ταινίες τρόμου…μιλούσαν με ασύρματους» - Ο γιος των θυμάτων περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένεια του στη ληστεία

«Ήταν όπως τις ταινίες τρόμου…μιλούσαν με ασύρματους» - Ο γιος των θυμάτων περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένεια του στη ληστεία

Το χρηματικό ποσό των 22 χιλιάδων ευρώ και δύο χρυσά δακτυλίδια αξίας 5 περίπου χιλιάδων ευρώ, φέρεται να έκλεψαν από οικία στη Λάρνακα, πέντε άγνωστα άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, όπως ανέφερε σε προηγούμενο δημοσίευμα το ThemaOnline.

Σύμφωνα με τον Χάρη Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «τα άγνωστα πρόσωπα είχαν κλέψει από χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο σαλόνι του σπιτιού, το ποσό των 16.150 ευρώ και δύο χρυσά δακτυλίδια αξίας 5 χιλιάδων ευρώ. Επίσης από το κυρίως υπνοδωμάτιο της οικίας κατάφεραν να κλέψουν το ποσό των 5,5 περίπου χιλιάδων ευρώ», δηλαδή συνολικά οι άγνωστοι κατάφεραν να πάρουν σε λεφτά και χρυσαφικά ποσό άνω των 26 χιλιάδων ευρώ»

Στο Omega, στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», μίλησε ο γιος των θυμάτων της επεισοδιακής ληστείας που σημειώθηκε στην οικία στη Λάρνακα, περιγράφοντας το τι έζησαν, ευχαριστώντας τον Θεό που δεν έπαθαν κάτι χειρότερο.

«Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο. Σίγουρα υπήρχε και παρακολούθηση από πριν και σίγουρα γνώριζαν ότι υπήρχε και ποσό μέσα στο χρηματοκιβώτιο και πράγματα αξίας», είπε συγκεκριμένα.

«Παρόλο που υπάρχει και συναγερμός, ο οποίος δεν χτύπησε, μπήκαν με λοστούς στον κάτω όροφο. Το σκυλάκι μας γάβγισε και σηκώθηκε η μητέρα μου να δει τι συμβαίνει. Άνοιξε η πόρτα και χτύπησε με βία τη μητέρα μου στο πρόσωπο και εμφανίστηκε μπροστά ο ένας κουκουλοφόρος. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν άλλοι τέσσερις, δηλαδή στο σύνολο πέντε άτομα και είχαν όλοι ασυρμάτους και μιλούσαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της ληστείας», πρόσθεσε.

«Ακολούθως πήγε ο πατέρας μου, τον έσπρωξαν και μπήκαν στο δωμάτιο της αδερφής μου και ευτυχώς τα παιδιά για καλή μας τύχη έλειπαν, Ξεκίνησαν να φωνάζουν και ακολούθως έψαχναν παντού και ρώτούσαν που είναι το «safe box».

Μεταξύ άλλων ο γιος των θυμάτων σημείωσε ότι «ήταν όπως τις ταινίες τρόμου. Είχαν σακούλια ενδεχομένως για να βάλουν στους δικούς μου και σύρματα τα οποία χρησιμοποίησαν για να τους ακινητοποιήσουν», εξήγησε.

«Όταν έριξαν νερό στα σύρματα και βραχυκύκλωσαν, για καλή μας τύχη έπαιξε ο συναγερμός και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή», είπε εξηγώντας γιατί έφυγαν οι κουκουλοφόροι.

Καταλήγοντας, έκανε έκκληση προς την Αστυνομία να κάνει όλες τις έρευνες τονίζοντας ότι «αυτοί οι πέντε σήμερα θα είναι ανάμεσά μας και θα το επαναλάβουν σίγουρα. Είναι κρίμα να το ζήσει και άλλος κόσμος»

Δείτε το βίντεο:

 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και άρχισαν από τη πρώτη στιγμή εξετάσεις τόσο στην οικία όσο και στην γύρω περιοχή, προκειμένου να εντοπίσουν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες και το σημείο από το οποίο πέτυχαν είσοδο στην οικία.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top