ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχονται νέοι διορισμοί στην Κυβέρνηση - Ποιες θέσεις εξετάζονται

Έρχονται νέοι διορισμοί στην Κυβέρνηση - Ποιες θέσεις εξετάζονται

Τα θέματα τα οποία βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο Επιτρόπων, που δεν έχουν αντικατασταθεί, τυγχάνουν χειρισμού και δεν έχουν μείνει στάσιμα, δήλωσε ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Πρόσθεσε πως το θέμα που αφορά θέσεις Επιτρόπων, που δεν έχουν πληρωθεί μέχρι στιγμής, το εξετάζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και αυτός θα καταλήξει σύντομα ποιοι θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσουν, για ποιους μπορεί να διαχωρίσει τις αρμοδιότητές τους ή και ποιοι ενδεχομένως θα καταργηθούν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχωρά σε αξιολόγηση για το θέμα αυτό και σε σχέση με την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου για να καταλήξει στο αμέσως επόμενο διάστημα, είπε ο κ. Λετυμπιώτης, τονίζοντας πως δεν σημαίνει ότι για τα θέματα που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο αυτών των Επιτρόπων όπως το θέμα των αγνοουμένων και των αποδήμων, δεν γίνονται κινήσεις.

«Τα θέματα τρέχουν υπηρεσιακά και προχωρούν όπως π.χ. τα θέματα των αποδήμων και των αγνοουμένων. Δεν υπάρχουν θέματα που έμειναν στάσιμα», επεσήμανε.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ακόμα στο ΚΥΠΕ, πως ετοιμάστηκαν σημειώματα για τον κάθε θεσμό Επιτρόπου, τι αρμοδιότητες είχε, τι έργο έκανε, ώστε ο Πρόεδρος να τα εξετάσει σε σχέση και με τον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου.

Σημείωσε πως εξετάζεται κατά πόσον χρειάζεται πολιτικός προϊστάμενος – Επίτροπος για τα θέματα αυτά ή αν μπορούν να διαχωριστούν κάποιες αρμοδιότητες, είτε ακόμη να υπάρξει κατάργηση κάποιων εξ αυτών των θέσεων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top