ΠΑΡΑ-THEMA

Γκάφα ολκής: Το Υφ. Πολιτισμού έβγαλε ανακοίνωση (και την απέσυρε) για την παρουσία του Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Παπαδόπουλου

Γκάφα ολκής: Το Υφ. Πολιτισμού έβγαλε ανακοίνωση (και την απέσυρε) για την παρουσία του Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Παπαδόπουλου

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η «επική γκάφα» του Υφυπουργείου Πολιτισμού, το οποίο μέσω ανακοίνωσής του ενημέρωσε το κοινό πως, ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Χατζηγιάννης, παρευρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρευρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 19 Απριλίου, στο πάρτι γενεθλίων του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου, σε γνωστό στέκι της Λευκωσίας.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός Πολιτισμού τραγούδησε το «Happy Birthday» στον Νικόλα Παπαδόπουλο για να του ευχηθεί για τα 50χρονα του.

Για την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη λοιπόν στα γενέθλια, το Υφυπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση η οποία προκάλεσε τρολάρισμα από τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ σχολιάστηκε ακόμα και από τον τέως υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, ο οποίος ανέφερε πως και ο ίδιος πήγαινε σε γενέθλια αλλά δεν εξέδιδε ανακοινώσεις από το υπουργείο Οικονομικών.

Δείτε το σχόλιο του Κωνσταντίνου Πετρίδη:

Να αναφέρουμε ότι η εν λόγω ανακοίνωση, μετά τις ποικίλες αντιδράσεις κατέβηκε κακήν – κακώς από τις επίσημες σελίδες και παρέμεινε μόνο στο προφίλ του τραγουδιστή και νυν υφυπουργού.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Δείτε την ανακοίνωση του Υφυπουργείου Πολιτισμού:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top