ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκόνη στην ατμόσφαιρα , συννεφιά - Αυτό είναι το καιρικό μενού θερμοκρασιών

Σκόνη στην ατμόσφαιρα , συννεφιά - Αυτό είναι το καιρικό μενού θερμοκρασιών

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη, η οποία προοδευτικά, από το βράδυ και μετά, υποχωρεί.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το μεσημέρι, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά, παροδικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια ωστόσο, παροδικά θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, κατά διαστήματα ενδέχεται να παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχή του εσωτερικού αλλά και σε νότια τμήματα του νησιού.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε περιοχή του εσωτερικού. Την Τετάρτη θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί ωστόσο, κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top