Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φόρεσε ποδοσφαιρική στολή και έπαιξε μπάλα ο ΠτΔ - «Είμαστε εδώ να στηρίξουμε το Telethon 2023» - Φωτογραφία

Φόρεσε ποδοσφαιρική στολή και έπαιξε μπάλα ο ΠτΔ - «Είμαστε εδώ να στηρίξουμε το Telethon 2023» - Φωτογραφία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συμμετείχε σήμερα στον αγώνα futsal που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Telethon 2023, στα γήπεδα του GC School.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο του αγώνα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «συγχαίρω τον Αθλητικό Σύνδεσμο Αστυνομικών Κύπρου για τη διοργάνωση αυτή που έχει καταστεί θεσμός. Μια εκδήλωση που έρχεται να συνεισφέρει στο Telethon, αλλά και την ίδια στιγμή να τιμήσει τη μνήμη ενός άξιου αξιωματικού της Αστυνομίας Κύπρου που έφυγε νωρίς.

Είμαστε εδώ, μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης, για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, αυτή την πρωτοβουλία, και θεωρούμε τέτοιου είδους εκδηλώσεις ιδιαίτερα σημαντικές».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απορρίφθηκε η παρουσία Δρ.Μαρνερίδη στη θανατική ανάκριση για Θ. Νικολάου - Τη Δευτέρα η κατάθεση Σταυριανού

Σοκαριστική καταγγελία: Κυκλοφορούν πειραγμένη γυμνή φωτογραφία 14χρονης σε σχολείο - «Καμία ανταπόκριση από την διεύθυνση»

Δεv «γλιτώνουν» απ’ το «φλας» ούτε Αστυνομικοί ούτε Στρατιωτικοί – Αυτές οι δύο κάμερες θα ελέγχουν μόνο το όριο ταχύτητας

Ελλάδα: Δείτε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια με τους χούλιγκαν - Δείτε φωτογραφία

Λεβέντης ο εργοδότης: Ο Χρίστος έβρισκε κλειστές πόρτες επειδή είναι κωφός - Μίλησε στο «Κάρμα» συγκίνησε και βρήκε δουλειά



ΠτΔ για εκποιήσεις: «Ολοκληρώνεται το νομοθετικό δίχτυ προστασίας των ευάλωτων και συνεπών δανειοληπτών»

ΠτΔ για εκποιήσεις: «Ολοκληρώνεται το νομοθετικό δίχτυ προστασίας των ευάλωτων και συνεπών δανειοληπτών»

Η σημερινή έγκριση από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, των νομοσχεδίων που συμπληρώνουν τη δέσμη μέτρων αντιμετώπισης των ΜΕΔ και προστασίας των ευάλωτων δανειοληπτών, σηματοδοτεί ένα σημαντικό σταθμό ως προς τη δημοσιονομική σταθερότητα και χρηματοπιστωτική προοπτική της χώρας μας, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top