Ελεονώρα Μελέτη: Xρήστης του Instagram την αποκάλεσε άσχημη - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Ελεονώρα Μελέτη: Xρήστης του Instagram την αποκάλεσε άσχημη - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μία από τις celebrities της ελληνικής σόουμπιζ που δεν μασάει τα λόγια της και δεν διστάζει να τσαλακωθεί, αλλά και να αυτοσαρκαστεί.

Ουκ ολίγες φορές έχει ανεβάσει στο Instagram account της άφιλτρες φωτογραφίες της και όχι μόνο, προκαλώντας τα σχόλια των χρηστών, τα οποία δεν είναι πάντα θετικά.

Το απόγευμα της Τρίτης (25/4) αποφάσισε να κάνει ένα γρήγορο Q &A και να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις των follower της.

Μέσα σε αυτές έκανε και μια αποκάλυψη για τη βάφτιση της κόρης της, Αλεξάνδρας, όμως η απάντηση που ξεχώρισε ήταν σε follower που της έγραψε ότι είναι άσχημη.«Είσαι πολύ άσχημη», της έγραψε κάποιος και με μια αλλόκοτη πόζα, χωρίς μακιγιάζ και με τα μαλλιά ανακατεμένα, απάντησε «Το ξέρω». Την απάντησή της συνόδευαν emoji χαμογελαστά και κλόουν.

Εκτός από αυτό όμως υπήρχε και σχόλιο που την ρωτούσε το αντίθετο, πώς είναι δηλαδή τόσο όμορφη, με την παρουσιάστρια να απαντά:

«Κάνω μπότοξ, μεσοθεραπείες, υαλορουνικά, νήματα, λέιζερ, διαλογισμό, καλά φίλτρα, αλλά πάνω απ’ όλα πίνω πολύ νερό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE