ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έθεσαν φωτιά στην αίθουσα καθηγητικού συλλόγου σε Γυμνάσιο στη Λευκωσία - Εκτεταμένες ζημιές

Έθεσαν φωτιά στην αίθουσα καθηγητικού συλλόγου σε Γυμνάσιο στη Λευκωσία - Εκτεταμένες ζημιές

Κλήση για πυρκαγιά δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία χθες (25/4) το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα φωτιά ξέσπασε στην αίθουσα του καθηγητικού συλλόγου του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού στον Στρόβολο στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:25. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η αίθουσα, καθώς και το περιεχόμενό της, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Η σκηνή φυλάσσεται από το Τ.Α.Ε. Λευκωσίας μέχρι τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Επιπρόσθετα, η ώρα 13:31, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα οικίας στην κοινότητα Ακακίου της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λακατάμιας και Υπαίθρου Περιστερώνας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:28. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ο χώρος της κουζίνας με οικιακό εξοπλισμό, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Μετά από διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από καντήλι το οποίο βρισκόταν αναμμένο στον πάγκο της κουζίνας.

Η ώρα 14:51, λήφθηκε κλήση για διάσωση τραυματία από γκρεμό βάθους 100μ. στην περιοχή Μελάντας στο Πισσούρι. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου, καθώς και ομάδα αναρριχητών από την ΕΜΑΚ. Ο τραυματίας, στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί από γκρεμό βάθους 100μ., κατέπεσε στα 40μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο τραυματίας, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, προσεγγίστηκε από τις ομάδες διάσωσης, ακινητοποιήθηκε και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου, με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού και φορείου, ανασύρθηκε και παραδόθηκε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η ώρα 19:59, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αγροτικό δρόμο παρά την κοινότητα Γεροσκήπου της επαρχίας Πάφου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

Η ώρα 20:43, λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την έξοδο Αγίου Σάββα. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Όχημα το οποίο παρέκκλινε της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανετράπη στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος, αποπαγιδεύτηκε με βοήθεια από το πλήρωμα ασθενοφόρου το οποίο βρισκόταν στο μέρος και μεταφέρθηκε στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η ώρα 23:35, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας στην κοινότητα Ανάγια της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:54. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη ζημιά στην αριστερή πλευρά στο μπροστινό μέρος του και είχε κατασβεστεί από τον ιδιοκτήτη του πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η σκηνή φυλάσσεται από την Αστυνομία μέχρι τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top