Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:25. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, η αίθουσα, καθώς και το περιεχόμενό της, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Η σκηνή φυλάσσεται από το Τ.Α.Ε. Λευκωσίας μέχρι τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.
Επιπρόσθετα, η ώρα 13:31, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα οικίας στην κοινότητα Ακακίου της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λακατάμιας και Υπαίθρου Περιστερώνας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:28. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, ο χώρος της κουζίνας με οικιακό εξοπλισμό, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Μετά από διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από καντήλι το οποίο βρισκόταν αναμμένο στον πάγκο της κουζίνας.
Η ώρα 14:51, λήφθηκε κλήση για διάσωση τραυματία από γκρεμό βάθους 100μ. στην περιοχή Μελάντας στο Πισσούρι. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λοχία Βασίλη Κρόκου, καθώς και ομάδα αναρριχητών από την ΕΜΑΚ. Ο τραυματίας, στην προσπάθειά του να αναρριχηθεί από γκρεμό βάθους 100μ., κατέπεσε στα 40μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ο τραυματίας, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, προσεγγίστηκε από τις ομάδες διάσωσης, ακινητοποιήθηκε και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου, με τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού και φορείου, ανασύρθηκε και παραδόθηκε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
Η ώρα 19:59, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αγροτικό δρόμο παρά την κοινότητα Γεροσκήπου της επαρχίας Πάφου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.
Η ώρα 20:43, λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, παρά την έξοδο Αγίου Σάββα. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Όχημα το οποίο παρέκκλινε της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, ανετράπη στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος, αποπαγιδεύτηκε με βοήθεια από το πλήρωμα ασθενοφόρου το οποίο βρισκόταν στο μέρος και μεταφέρθηκε στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
Η ώρα 23:35, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε αυλή οικίας στην κοινότητα Ανάγια της επαρχίας Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 23:54. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη ζημιά στην αριστερή πλευρά στο μπροστινό μέρος του και είχε κατασβεστεί από τον ιδιοκτήτη του πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η σκηνή φυλάσσεται από την Αστυνομία μέχρι τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εξελίξεις για ΑΤΑ - Την Παρασκευή η συμβιβαστική πρόταση από τον Υπουργό Εργασίας
Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις ακινήτων το πρώτο 3μηνο παρά την ακρίβεια – Ποια επαρχία οδηγεί την κούρσα – Στοιχεία
Μοτοσικλέτα χτύπησε σκύλο στη Λεμεσό και απεβίωσε - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο 29χρονος οδηγός
Ερντογάν: Αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να διακοπεί άμεσα η τηλεοπτική μετάδοση - Επανέρχονται οι φήμες για την υγεία του - Bίντεο
Προσέκρουσαν με το όχημα τους σκόπιμα φαρμακείο και περίπτερο για να κλέψουν τις ταμειακές - Εντοπίστηκε τυλιγμένο στις φλόγες