Φωτιά στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο: «Δεν υπάρχουν ενδείξεις για μολότοφ» - Φρουρείται η σκηνή μέχρι αύριο

Φωτιά στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο: «Δεν υπάρχουν ενδείξεις για μολότοφ» - Φρουρείται η σκηνή μέχρι αύριο

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ή μαρτυρίες για ρίψη βόμβας τύπου μολότοφ στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο στη Λευκωσία, όπου ξέσπασε την Τετάρτη μεγάλων διαστάσεων πυρκαγιά, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ΚΥΠΕ.

Ο κ. Ανδρέου επεσήμανε ότι η σκηνή στην περιοχή της πυρκαγιάς αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία μέχρι αύριο, που εμπειρογνώμονες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας θα αρχίσουν τις έρευνες τους για τη διακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αυριανές έρευνες των ειδικών θα επικεντρωθούν και στα εύφλεκτα υλικά που υπήρχαν στον χώρο εργασιών ανακαίνισης του κτηρίου, που πιθανό να προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE