Σοφοκλής Κασκαούνιας: Η αποκάλυψη για την τυχαία συγκυρία που έμαθε ο Γιώργος Τσιάκκας για τον θάνατο του Δημήτρη Ξύστρα

Σοφοκλής Κασκαούνιας: Η αποκάλυψη για την τυχαία συγκυρία που έμαθε ο Γιώργος Τσιάκκας για τον θάνατο του Δημήτρη Ξύστρα

Για τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου Κύπριου ηθοποιού Δημήτρη Ξύστρα, μίλησε με συγκινητικά λόγια ο Σοφοκλής Κασκαούνιας.

Σε παρέμβαση του στην πρωινή εκπομπή του Sigma, «Ήρθε κι Έδεσε», ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι την χθεσινή μέρα (26/04), που έμαθε για τον θάνατο του Δημήτρη Ξύστρα, έκλεισε ένας από τον θάνατο του πατέρα του.

«Θα πήγαινα στον τάφο για να κάνουμε το τρισάγιο του χρόνου για τον πατέρα μου και με πήραν τηλέφωνο να μου  το ανακοινώσουν», είπε ο ηθοποιός. 

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε και σε μια άλλη συγκυρία που αφορά τον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο Γιώργο Τσιάκκα, ο οποίος τον πήρε τηλέφωνο τυχαία. «Μου λέει, δεν σε νιώθω καλά, τι έχεις», χωρίς να γνωρίζει για τον θάνατο του ηθοποιού και του το ανακοίνωσε.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE