Απόπειρα αυτοχειρίας στις Κεντρικές Φυλακές – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση κρατούμενος

Απόπειρα αυτοχειρίας στις Κεντρικές Φυλακές – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση κρατούμενος

Απόπειρα αυτοχειρίας σημειώθηκε στις Κεντρικές Φυλακές, το πρωί της Παρασκευής 28 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα 22 ετών, με καταγωγή από την Συρία, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος στο έδαφος μετά από απόπειρα αυτοχειρίας.

Να σημειωθεί ότι, πρόκειται για υπόδικο που καταδικάστηκε για πολύ σοβαρό αδίκημα. 

Αφού εντοπίστηκε άμεσα από μέλη του Προσωπικού και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έγινε, λίγη ώρα μετά την επίσκεψη της Υπουργού Δικαιοσύνης Άννας Κουκκίδη, – Προκοπίου στις εγκαταστάσεις των Κεντρικών Φυλακών.

Η υπόθεση διερευνάται από την διεύθυνση των Φυλακών σε συνεργασία με την Αστυνομία.   

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE