Ελλάδα: Νέα καμπάνια του ΠΑΣΟΚ - «Στις 21 Μαΐου κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή»

Ελλάδα: Νέα καμπάνια του ΠΑΣΟΚ - «Στις 21 Μαΐου κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή»

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής προβάλλεται η νέα καμπάνια του κόμματος με κεντρικό σύνθημα «στις 21 Μαΐου κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή».

Κεντρικό πρόσωπο είναι ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος απευθύνει το προσωπικό του κάλεσμα στους πολίτες ενόψει των εκλογών.

Η έναρξη του βίντεο της καμπάνιας αξιοποιεί επικοινωνιακά το γνώριμο σε όλους σλόγκαν «Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση», που παγίως προβάλλεται πριν από τα διαφημιστικά σποτ των κομμάτων, για να επισημάνει ότι αυτή δεν θα είναι μια ακόμη αναμενόμενη πολιτική διαφήμιση.

Δείτε βίντεο:

«Αυτή δεν είναι πολιτική διαφήμιση. Άλλωστε είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις μια τέτοια. Μπορείς να δείξεις εικόνες ανάπτυξης, που μόνο στη διαφήμιση θα τις δουν οι πολίτες.

Ή να δίνεις μαγικές λύσεις, με έναν νόμο και ένα άρθρο.

Ή να μιλάς για καταπληκτική ποιότητα ζωής, που καμία σχέση δεν έχει με την καθημερινότητά μας.

Αυτή δεν θέλαμε να είναι μια ακόμη πολιτική διαφήμιση.

Γιατί η Ελλάδα δεν χρειάζεται μια από τα ίδια.

Η Ελλάδα χρειάζεται σχέδιο. Ένα σχέδιο για ένα κράτος, που λειτουργεί με αξιοπιστία, διαφάνεια και αξιοκρατία. Με ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία. Ένα σχέδιο για δίκαιη ανάπτυξη, που σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Αυτό το σχέδιο είναι το δικό μας πρόγραμμα.

Στις 21 Μαΐου έχεις τη δύναμη να κάνουμε μαζί την Αλλαγή δυνατή!»

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Λουκάς Φουρλάς στο «Τ»: «Υποχρέωση μας να ακούγεται η Κύπρος στο Ευρωκοινοβούλιο» - Το Κυπριακό, το μεταναστευτικό και το μήνυμα στους νέους

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline, ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς μίλησε για τον ρόλο και την ευθύνη της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τονίζοντας πως «είναι υποχρέωση και τιμή μας να ακούγεται η φωνή της χώρας μας στην Ευρώπη».

BEST OF TOTHEMAONLINE