LIKE ONLINE

Σκίουρος στη Σκωτία έγινε viral χάρη στο... ασυνήθιστο γεύμα του - Φωτογραφία

Σκίουρος στη Σκωτία έγινε viral χάρη στο... ασυνήθιστο γεύμα του - Φωτογραφία

Viral έγινε η φωτογραφία ενός κόκκινο σκίουρου, χάρη στο ασυνήθιστο γεύμα του.

Ο συγκεκριμένος κόκκινος σκίουρος έτρωγε αυγά βατράχου, πάνω σε δέντρο, σε ύψος περίπου τριών μέτρων, όταν τον φωτογράφισε ο Ντέιβ Μπερντ.

Ο φωτογράφος εντόπισε το ζώο και το ασυνήθιστο γεύμα του σε εθνικό πάρκο στο Strathyre της Σκωτίας. Εκπρόσωπος της οργάνωσης Saving Scotland's Red Squirrels σημείωσε πως δεν έχουν ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά, αλλά συμπλήρωσε πως πρόκειται για παμφάγο ζώο.

Η μία θεωρία είναι πως κάποιο πουλί έφαγε βάτραχο και στη συνέχεια άφησε τα αυγά του πάνω στο δέντρο, όπου τα έφαγε ο κόκκινος σκίουρος.

Ανάλογα με την εποχή, η διατροφή των κόκκινων σκίουρων περιλαμβάνει κουκουνάρια, φουντούκια, έντομα και καμιά φορά αυγά πουλιών.

Δείτε τη φωτογραφία

Πηγή: lifo.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top