Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 49χρονου που έπεσε από βράχο στην Αγία Νάπα
01.05.2023 - 12:30
Διενεργήθηκε η νεκροτομή επι της σορού του 49χρoνου τουρίστα, που έπεσε από βράχο στην Αγία Νάπα, το βράδυ του Σαββάτου (29/04), με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλαμπους, ωστόσο τα αιτία του θανάτου δεν μπόρεσαν να διευκρινιστούν και ως εκ τούτου παρελήφθησαν διαφορά τεκμήρια τα οποία θα σταλθούν για ιστό παθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος άνδρας έπεσε από ύψος στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφία, στη Γέφυρα των Ερωτευμένων στην Αγία Νάπα. Μετά από ταυτοποίηση της σορού, διαφάνηκε ότι πρόκειται για 49χρονο τουρίστα από τη Σουηδία, ο οποίος διέμενε μόνος του σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ο άτυχος άνδρας «βρισκόταν στην συγκεκριμένη γέφυρα και προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο κενό βάθους δέκα περίπου μέτρων».
Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.