Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρικλί: «Eξαιρετικά νέα» για το Βαρώσι - «Τούρκοι επιχειρηματίες που αγοράζουν περιουσία από τους Ε/κ θα πρέπει να ενθαρρύνονται»

Αρικλί: «Eξαιρετικά νέα» για το Βαρώσι - «Τούρκοι επιχειρηματίες που αγοράζουν περιουσία από τους Ε/κ θα πρέπει να ενθαρρύνονται»

Αν αληθεύει η εξαγορά ξενοδοχειακών μονάδων στα Βαρώσια τότε πρόκειται «για εξαιρετικά νέα» ανέφερε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών» Ερχάν Αρικλί.

Σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα αναφέρει πως «Τούρκοι επιχειρηματίες που αγοράζουν περιουσία από τους Ε/κ θα πρέπει να ενθαρρύνονται».

Κάνει λόγο για αντιδράσεις που προέρχονται τόσο από ΜΜΕ της «νότιας Κύπρου» - όπως αναφέρεται στην Κυπριακή Δημοκρατία – όσο και από «γνωστές ομάδες» στα κατεχόμενα.

Με τη νέα πολιτική της τουρκικής πλευράς ανακοινώθηκε ότι το Βαρώσι «θα ανοίξει σταδιακά για εγκατάσταση από τους πρώην χρήστες τους», ανέφερε και πρόσθεσε ότι στη βάση αυτής της πολιτικής είναι στην ατζέντα η άρση του στρατιωτικού καθεστώτος στο εγγύς μέλλον και η μεταφορά του Βαρωσιού υπό την «επιτροπή ακίνητης ιδιοκτησίας».

Αφού ανοίξει προς εγκατάσταση το Βαρώσι «αν υπάρχουν Ε/κ που θέλουν να πουλήσουν τις περιουσίες τους εκεί, θα είναι εφικτό να αγοραστούν αυτές οι περιουσίες από Τούρκους επιχειρηματίες» συνέχισε, ενώ για όσους Ε/κ δεν θέλουν να πουλήσουν τις περιουσίες τους, θα είναι δυνατό να ζήσουν στο Βαρώσι που «θα ανοίξει υπό τουρκική διοίκηση» όπως έγραψε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απορρίφθηκε η παρουσία Δρ.Μαρνερίδη στη θανατική ανάκριση για Θ. Νικολάου - Τη Δευτέρα η κατάθεση Σταυριανού

Σοκαριστική καταγγελία: Κυκλοφορούν πειραγμένη γυμνή φωτογραφία 14χρονης σε σχολείο - «Καμία ανταπόκριση από την διεύθυνση»

Δεv «γλιτώνουν» απ’ το «φλας» ούτε Αστυνομικοί ούτε Στρατιωτικοί – Αυτές οι δύο κάμερες θα ελέγχουν μόνο το όριο ταχύτητας

Ελλάδα: Δείτε τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα επεισόδια με τους χούλιγκαν - Δείτε φωτογραφία

Λεβέντης ο εργοδότης: Ο Χρίστος έβρισκε κλειστές πόρτες επειδή είναι κωφός - Μίλησε στο «Κάρμα» συγκίνησε και βρήκε δουλειά



ΠτΔ για εκποιήσεις: «Ολοκληρώνεται το νομοθετικό δίχτυ προστασίας των ευάλωτων και συνεπών δανειοληπτών»

ΠτΔ για εκποιήσεις: «Ολοκληρώνεται το νομοθετικό δίχτυ προστασίας των ευάλωτων και συνεπών δανειοληπτών»

Η σημερινή έγκριση από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, των νομοσχεδίων που συμπληρώνουν τη δέσμη μέτρων αντιμετώπισης των ΜΕΔ και προστασίας των ευάλωτων δανειοληπτών, σηματοδοτεί ένα σημαντικό σταθμό ως προς τη δημοσιονομική σταθερότητα και χρηματοπιστωτική προοπτική της χώρας μας, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top