Τον «τσάκωσαν» με Αδασμολόγητα προϊόντα καπνού - Εξώδικο «καμπάνα» σε 30χρονο  

Τον «τσάκωσαν» με Αδασμολόγητα προϊόντα καπνού - Εξώδικο «καμπάνα» σε 30χρονο   

Αδασμολόγητα προϊόντα καπνού ανευρέθηκαν στην κατοχή 30χρονου και κατασχέθηκαν από μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό. Στον 30χρονο εκδόθηκε από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 4,500 ευρώ, για την παράνομη κατοχή τους.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.00 χθες το βράδυ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο τον 30χρονο, ο οποίος διακινείτο με αυτοκίνητο σε περιοχή της Λεμεσού. Εντός του οχήματός του, ανευρέθηκαν συνολικά 136 πακέτα τσιγάρων, ένα κουτί θερμαινόμενων τσιγάρων, και 133 πακέτα βιομηχανοποιημένου καπνού, από τα οποία τα 86 πακέτα βάρους 50 γραμμαρίων καπνού και τα άλλα 47 πακέτα βάρους 25 γραμμαρίων καπνού.

Αφού ενημερώθηκε σχετικά το Τμήμα Τελωνείων, λειτουργοί του διενήργησαν έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα είναι αδασμοαφορολόγητα. Αυτά παραδόθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας στους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, που εξέδωσαν στον 30χρονο εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους τεσσερισήμισι χιλιάδων ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE