Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα - Έχασε τη ζωή του 35χρονος - Τραυματίστηκαν άλλα 5 άτομα

Σοβαρό τροχαίο στα κατεχόμενα - Έχασε τη ζωή του 35χρονος - Τραυματίστηκαν άλλα 5 άτομα

Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες Τρίτη 2/5 στην Κερύνεια έχασε τη ζωή του ο Uğur Demirkol, 35 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η «αστυνομία», το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 23:00. Ο Uğur Demirkol, 35 ετών, οδηγώντας εταιρικό όχημα συγκρούστηκε με άλλο όχημα με οδηγό 37χρονο, ο οποίος ερχόταν εκείνη την ώρα από την αντίθετη κατεύθυνση.

Από τις πρώτες πληροφορίες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός και μπήκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας. Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων, και 5 επιβάτες στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι τραυματίες επιβάτες πήραν εξιτήριο μετά τη θεραπεία τους.Ο Uğur Demirkol πέθανε στην εντατική του νοσοκομείου.

Ο δεύτερος οδηγός συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η έρευνα της «αστυνομίας» για το περιστατικό συνεχίζεται.

Πηγή: yeniduzen.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE