Τέμπη: Διοργανώνουν μεγάλη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων οι συγγενείς - Βίντεο

Τέμπη: Διοργανώνουν μεγάλη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων οι συγγενείς - Βίντεο

Μια μεγάλη συναυλία στην μνήμη των θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ετοιμάζουν συγγενείς επιβατών που έχασαν την ζωή τους αλλά και οικογένειες τραυματιών.

Η συναυλία προγραμματίζεται για τις 17 Μαΐου στον χώρο του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση που διοργανώνουν οι συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα το βράδυ της 28ης Φλεβάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συναυλία που θα γίνει στο ανοιχτό χώρο του Μύλου, θα συμμετέχουν τοπικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Για φιλανθρωπικό σκοπό

Η συναυλία είναι ακόμη υπό διαμόρφωση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει και η σχετική αφίσα.

Τη συναυλία θα ανοίξει θα ανοίξει ο πατέρας της Φραντζέσκα Μπέζα, με το τραγούδι που τραγουδούσαν μαζί.

Η συναυλία θα έχει είσοδο 5 ευρώ και τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό στη «Λάμψη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.