Δανάη Μπάρκα: Διέρρηξαν το αυτοκίνητό της - Η καταγγελία της παρουσιάστριας

Δανάη Μπάρκα: Διέρρηξαν το αυτοκίνητό της - Η καταγγελία της παρουσιάστριας

Θύμα διαρρήκτη που έβαλε στο μάτι το αυτοκίνητό της έπεσε η Δανάη Μπάρκα.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία το χτύπημα στο αυτοκίνητό της έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στο Χαλάνδρι όπου διαμένει η παρουσιάστρια του MEGA.

Σύμφωνα με την καταγγελιά που έγινε στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, άγνωστος δράστης έσπασε το πίσω δεξί τζάμι του αυτοκινήτου της Δανάης Μπάρκα το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας που μένει η παρουσιάστρια στο Χαλάνδρι.

Αφού έσπασε το τζάμι ο άγνωστος δράστης έψαξε το εσωτερικό του αυτοκινήτου της παρουσιάστριας και αφαίρεσε ένα κουτί με ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ και μια καφετιέρα.

Προανάκριση για την διάρρηξη και κλοπή διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου.

Μέσα από την εκπομπή της ανέφερε: «Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά έχω βρει εγώ τους ανθρώπους μου εκεί και από την έρευνα που έκανα, γιατί δεν το έκαναν μόνο για μένα, ρώτησα όλους τους φίλους μου από το Χαλάνδρι. Ευτυχώς στο τμήμα Χαλανδρίου ήταν υπέροχοι και εξαιρετικοί. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα είπε στην εκπομπή της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Εξέφρασε βαθιά εκτίμηση της πολιτείας για την προσφορά της ομογένειας

ΠτΔ: Εξέφρασε βαθιά εκτίμηση της πολιτείας για την προσφορά της ομογένειας

Τη βαθιά εκτίμηση της Κυπριακής Πολιτείας για τη συνεχή και πολύπλευρη προσφορά της ομογένειας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε δεξίωση που παρέθεσε προς τιμή του ο  Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ουάσινγκτον και ο Επίτιμος Πρόξενος στο Χιούστον.

BEST OF TOTHEMAONLINE