Ιταλία: 16χρονη σκοτώθηκε όταν έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε

Ιταλία: 16χρονη σκοτώθηκε όταν έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση για τον θάνατο της 16χρονης Μαρία Αντονιέτα Κουτίλο, η οποία σκοτώθηκε όταν έπεσε στην μπανιέρα το κινητό που φόρτιζε.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, την ώρα του δυστυχήματος η 16χρονη που έκανε μπάνιο, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο με μια φίλη της.

Το δυστύχημα συνέβη στο σπίτι που έμενε η 16χρονη με τους γονείς της στην περιοχή Μοντεφαλκιόνε στο Αβελίνο.

Κατά πληροφορίες, οι γονείς της 16χρονης δεν ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Τις αρχές ενημέρωσε η φίλη της κοπέλας, η οποία ανησύχησε όταν ξαφνικά «νέκρωσε» το τηλέφωνο. Οι διασώστες που μπήκαν στο σπίτι βρήκαν την 16χρονη νεκρή μετά από ηλεκτροπληξία.

Ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι ο πατέρας της 16χρονης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή της Ιρπίνια.

Πηγή:protothema.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE