LIFESTYLE

Σταυρής Γεωργίου: Με άρωμα...Γαλλίας ο γνωστός σεφ!

Σταυρής Γεωργίου: Με άρωμα...Γαλλίας ο γνωστός σεφ!

Αυτή την Κυριακή η Γαλλία έρχεται στα πιάτα μας!

Η γαλλική κουζίνα είναι φημισμένη για την πλούσια γεύση της αλλά και τη φινέτσα της, γι’ αυτό άλλωστε είναι και συνδεδεμένη με αυτό που αποκαλούμε «fine dining”.

O Σταυρής είναι ο ιδανικός σεφ που μπορεί να μας μεταφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά της γαλλικής κουζίνας μέσα από τα τρία πιάτα που μας προτείνει την Κυριακή 7 Μαΐου στις 15:15.

Αρχή κάνουμε με σπαράγγια με αυγό ποσέ και σάλτσα ολαντέζ και συνεχίζουμε τη γευστική απογείωση με ένα φανταστικό κοτόπουλο λεμονάτο με αγκινάρες, ενώ για τέλος σας έχουμε μία βελούδινη κρεμ μπρουλέ με γκρέιπφρουτ.

Όλα αυτά με τον τρόπο που μόνο ο Σταυρής μπορεί να μας μεταφέρει και να μας αποδείξει πω όλοι μπορούμε να μετατρέψουμε τα πιάτα μας σε γκουρμέ εύκολα και γρήγορα, εκτοξεύοντας τις γεύσεις μας σε κάθε μπουκιά.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο το trailer:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top