Κλειστό απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλειστό απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλειστό θα είναι από τις 7.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και τις 5.30 το πρωί αύριο Παρασκευή, 05 Μαΐου, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών, μέχρι και στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Ανατολικού-Γεροσκήπου, λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος, από το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Αθηνών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και της οδού Κινύρα, στη Γεροσκήπου.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας, 08 Μαΐου, με το τμήμα του αυτοκινητόδρομου να κλείνει γύρω στις 7.00 το βράδυ και να δίνεται στην κυκλοφορία γύρω στις 5.30 το πρωί της Τρίτης, 09 Μαΐου. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Αθηνών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και της οδού Κινύρα, στη Γεροσκήπου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE