Κλειστό απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλειστό απόψε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού προς Λεμεσό

Κλειστό θα είναι από τις 7.00 το βράδυ της Πέμπτης, μέχρι και τις 5.30 το πρωί αύριο Παρασκευή, 05 Μαΐου, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από τον κυκλικό κόμβο Κονιών, μέχρι και στο ύψος της βιομηχανικής περιοχής Ανατολικού-Γεροσκήπου, λόγω εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος, από το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Αθηνών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και της οδού Κινύρα, στη Γεροσκήπου.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας, 08 Μαΐου, με το τμήμα του αυτοκινητόδρομου να κλείνει γύρω στις 7.00 το βράδυ και να δίνεται στην κυκλοφορία γύρω στις 5.30 το πρωί της Τρίτης, 09 Μαΐου. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω των Λεωφόρων Δημοκρατίας, Αθηνών, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, και της οδού Κινύρα, στη Γεροσκήπου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ: Καθοριστική σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο - Αναλαμβάνει πρωτοβολία ο Νίκος Χριστοδουλίδης

ΑΤΑ: Καθοριστική σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο - Αναλαμβάνει πρωτοβολία ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στις συζητήσεις για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή αναμένεται να καθοριστούν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE