Ένας νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στη Νάπολι

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στη Νάπολι

Ένας 26χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Νάπολι, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου του ιταλικού πρωταθλήματος από την ομάδα της πόλης.

Σύμφωνα με τη La Repubblica, που επικαλείται πληροφορίες από την αστυνομία, ο 26χρονος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς στο ξέφρενο πάρτι που έστησαν στους δρόμους της πόλης οι οπαδοί της ομάδας. Ακόμη τρείς άνθρωποι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι, επίσης από πυρά, στο νοσοκομείο Cardarelli. Επίσης δύο άνδρες νοσηλεύονται από τραύματα στο χέρι εξαιτίας κροτίδας που εξερράγη στα χέρια τους.

Πηγή: newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE