Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα κατεχόμενα - Παραμένουν στο σημείο «πυροσβεστικές» δυνάμεις

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στα κατεχόμενα - Παραμένουν στο σημείο «πυροσβεστικές» δυνάμεις

Υπό έλεγχο τέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στον κατεχόμενο Λιμνίτη.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από τα κατεχόμενα, η πυρκαγιά είναι πλέον υπό έλεγχο. Στην περιοχή της πυρκαγιάς είναι σε εξέλιξη προληπτικού χαρακτήρα εργασίες για το ενδεχόμενο της αναζωπύρωσης.

Νωρίτερα μεταδόθηκε στα κατεχόμενα ότι για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν δυο πτητικά μέσα της Κυπριακής Δημοκρατίας (ένα αεροπλάνο και ένα ελικόπτερο), δυο ελικόπτερα της Τουρκίας και ένα ελικόπτερο του κατοχικού στρατού.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές «πυροσβεστικές» δυνάμεις, καθώς και προσωπικό της «πολιτικής άμυνας» και του κατοχικού στρατού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE