LIFESTYLE

Πάμελα Άντερσον: Δείτε τις νέες φωτογραφίες της 55χρονης με μαγιό - Εντυπωσιασμένοι οι φαν της

Πάμελα Άντερσον: Δείτε τις νέες φωτογραφίες της 55χρονης με μαγιό - Εντυπωσιασμένοι οι φαν της

Η Πάμελα Άντερσον έχει αποδείξει πως βλέπει την ηλικία σαν έναν απλό αριθμό. Στα 55 της χρόνια δεν διστάζει να φορέσει μπικίνι και να φωτογραφηθεί σε... σέξι πόζες στην παραλία.

Το διάσημο μοντέλο της δεκαετίας των '90ς που έγινε ευρύτερα γνωστό από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά «Baywatch» έκανε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική της ζωή και συνεργάστηκε με το brand «Frankie's Bikinis», για να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά με μαγιό.

Ήταν λοιπόν, αναμενόμενο το πρόσωπο της «καμπάνιας» της να είναι η ίδια, αφού έχει γράψει «ιστορία» στο παρελθόν, με το κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό που φορούσε ο χαρακτήρας της στο Baywatch.

 

Όπως ανέφερε σε αναρτήσεις της στο Instagram, το να κυκλοφορήσει τη δική της συλλογή με μαγιό, ήταν για εκείνη «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Η ίδια μπορεί να έχει αποσυρθεί κατά κάποιον τρόπο από τον χώρο του θεάματος, όμως διατηρεί μια ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα social media, όπου και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα και βίντεο από την καθημερινή κι επαγγελματική της ζωή με το κοινό της.

Φυσικά, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μερικές φωτογραφίες από τη νέα της συλλογή, τις οποίες κι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα περισσότερα στιγμιότυπα, η Πάμελα Άντερσον ποζάρει με μικροσκοπικά μπικίνι, είτε ξαπλωμένη στην άμμο, είτε μπροστά στη θάλασσα.

Ωστόσο, μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ξεχώρισε και δεν ήταν άλλη από αυτή που η 55χρονη ποζάρει με ένα κόκκινο, ολόσωμο μαγιό, όμοιο με αυτό που την έκανε διάσημη στο Baywatch.

Το κοινό της ενθουσιάστηκε με την ομορφιά της και τις σέξι πόζες της, ενώ ήταν πολλοί οι επώνυμοι που άφησαν τα σχόλιά τους κάτω από τις φωτογραφίες της, γράφοντας πως είναι το «είδωλό» τους.

Ανάμεσά τους, η Πάρις Χίλτον, η οποία σχολίασε όλες τις αναρτήσεις της βάζοντας emoji σε σχήμα καρδιάς, ενώ τόνισε πως «είναι καυτή».

Τα σχόλια των γιων της, Μπράντον και Ντίλαν Λι ήταν ωστόσο, εκείνα που ξεχώρισαν ανάμεσα στα άλλα, με τα δύο αγόρια να αποθεώνουν τη μητέρα τους, δείχνοντας πως είναι στο πλευρό της σε κάθε της βήμα.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top