ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πολύ καλό κλίμα η 1η συνάντηση των δύο διαπραγματευτών

Σε πολύ καλό κλίμα η 1η συνάντηση των δύο διαπραγματευτών

Σε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα και παρουσία των δύο διαπραγματευτών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη, η πρώτη συνάντηση της Τεχνικής Επιτροπής για την Ισότητα των Φύλων, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η επικεφαλής της από ελληνοκυπριακής πλευράς Ξένια Λοϊζίδου.

Η Επιτροπή, η οποία έθεσε επί τάπητος κάποιες προτεραιότητες, συναντάται εκ νέου την επόμενη Τετάρτη, 12 Αυγούστου.

«Ήταν μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας, τέθηκαν κάποιες προτεραιότητες και ορίστηκε και η επόμενη συνάντηση, η οποία θα γίνει την επόμενη Τετάρτη», ανέφερε στο ΚΥΠΕ ερωτηθείσα σχετικά η κ. Λοϊζίδου, προσθέτοντας παράλληλα ότι η συνάντηση έγινε με τη συμμετοχή και των δύο διαπραγματευτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top