Έβρεξε ξανά «προβλήματα»: Ο κακός χαμός λόγω της κακοκαιρίας στη Λευκωσία

Έβρεξε ξανά «προβλήματα»: Ο κακός χαμός λόγω της κακοκαιρίας στη Λευκωσία

Ο κακός χαμός προκλήθηκε στη Λευκωσία μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής, η επαρχία Λευκωσίας εργάζεται με συνολικά επτά συνεργεία υποστηριζόμενη από Οργανωμένα Εθελοντικά Σύνολα για ανταποκρίσεις μετά τις έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση.

Σημειώνει επίσης ότι οι κλήσεις αφορούν ρυμουλκήσεις οχημάτων με επιβαίνοντες, αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά και ανοίγματα φρεατίων ομβρίων υδάτων. Κλήθηκε επίσης να υποστηρίξει η Πολιτική Άμυνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE