ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ο Ευθύμιος Δίπλαρος

Νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ο Ευθύμιος Δίπλαρος

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος ανακηρύχθηκε νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Οι περισσότεροι ψηφοφόροι του κόμματος, που σήμερα (Σάββατο 06/05), έσπευσαν στις κάλπες, φαίνεται ότι έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και έτσι μετά την μάχη τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Άλλωστε, τα αποτελέσματα, από τις πρώτες ώρες της καταμέτρησης των ψήφων έδειχναν μπροστά τον Βουλευτή της Λεμεσού για την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ.

Στην πρώτη του δήλωση, μετά το αποτέλεσμα, προχώρησε ο Ευθύμιος Δίπλαρος, o oποίος σε  ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε xαρακτηριστικά: «Η πορεία ανασυγκρότησης του κόμματος ξεκινάει. Σ' αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά για να είναι ο Δημοκρατικός Συναγερμός και πάλι πρωταγωνιστής.
Αυτήν τη μεγάλη νίκη την αφιερώνω σε σένα αγαπημένε μου πατέρα που πλέον δεν είσαι μαζί μας..
Ένα τεράστιο και μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή σας»

Mετά την ανακήρυξή του δήλωσε τα εξής: «Αν και αρχηγού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω, πολύ εύστοχα τα έχει πει η Πρόεδρος της Παράταξής μας η κ. Αννίτα Δημητρίου. Όλη η ηγεσία, θα σταθούμε δίπλα της σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της μεγάλης μας Παράταξης, του Δημοκρατικού Συναγερμού. Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος και θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των μελών που προσήλθαν στις κάλπες και μας τίμησαν με την παρουσία τους και με την ψήφο τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ. Η ευθύνη είναι μεγάλη. Θα φανούμε αντάξιοι αυτής της μεγάλης τιμής και αυτής της μεγάλης προσδοκίας. Την ίδια ώρα να μου επιτρέψετε, αυτή τη νίκη να την αφιερώσω στον αγαπημένο μου πατέρα που δεν βρίσκεται εν ζωή για να δει το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων. Και να του υποσχεθώ ότι αξίες και ιδανικά με τα οποία μας γαλούχησε δεν πρόκειται να προδώσουμε ποτέ. Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους. Ξεκινάμε την προσπάθεια για πλήρη ανασυγκρότηση και σ΄ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια όπως εύστοχα έχει πει η Πρόεδρός μας Αννίτα Δημητρίου, δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά, γυρίζουμε σελίδα και ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα προχωρήσει με μεγαλύτερες νίκες στο μέλλον».

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον κ. Δίπλαρο, τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του κόμματος διεκδίκησαν και οι Σωτήρης Σαμψών και Μιχάλης Σοφοκλέους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top