Άγρια δολοφονία στη Λεμεσό: Νεκρή 35χρονη σε διαμέρισμα - Την βρήκε η φίλη της φιμωμένη και δεμένη

Άγρια δολοφονία στη Λεμεσό: Νεκρή 35χρονη σε διαμέρισμα - Την βρήκε η φίλη της φιμωμένη και δεμένη

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα στη Λεμεσό, καθώς νεκρή εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια 35χρονη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή από φίλη της.

Οι πρώτες ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου της, δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα πνιγμό, ενώ με βάση κάποια τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην σκηνή προέκυψαν στοιχεία εναντίον 25χρονου, εναντίον του οποίου η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψής και καταζητείται.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 35χρονη εντοπίστηκε 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, δεμένη, φιμωμένη και με τραύμα στο πρόσωπο.

Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν επιτόπιες εξετάσεις, ενώ αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν δύο ιατροδικαστές.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.