Άγρια δολοφονία στη Λεμεσό: Νεκρή 35χρονη σε διαμέρισμα - Την βρήκε η φίλη της φιμωμένη και δεμένη

Άγρια δολοφονία στη Λεμεσό: Νεκρή 35χρονη σε διαμέρισμα - Την βρήκε η φίλη της φιμωμένη και δεμένη

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα στη Λεμεσό, καθώς νεκρή εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στη Γερμασόγεια 35χρονη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα με καταγωγή από την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή από φίλη της.

Οι πρώτες ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου της, δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και συγκεκριμένα πνιγμό, ενώ με βάση κάποια τεκμήρια που εντοπίστηκαν στην σκηνή προέκυψαν στοιχεία εναντίον 25χρονου, εναντίον του οποίου η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψής και καταζητείται.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η 35χρονη εντοπίστηκε 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, δεμένη, φιμωμένη και με τραύμα στο πρόσωπο.

Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν επιτόπιες εξετάσεις, ενώ αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν δύο ιατροδικαστές.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»

Βουλευτικές 2026: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για τις υποψηφιότητες στον ΔΗΣΥ - « Η δύναμη και η Παράταξη που φέρνει λύσεις»

Σε δηλώσεις προέβη ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος για υποβολή υποψηφιοτήτων στο ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE