LIKE ONLINE

Viral βίντεο από την Αυστραλία: Αστυνομικοί κυνηγούσαν άνδρα επειδή είχε αναπτύξει υψηλή ταχύτητα με το πατίνι - Βίντεο

Viral βίντεο από την Αυστραλία: Αστυνομικοί κυνηγούσαν άνδρα επειδή είχε αναπτύξει υψηλή ταχύτητα με το πατίνι - Βίντεο

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια πολυσύχναστη πόλη στην Αυστραλία, όπου ένας πεζός αστυνομικός παρατήρησε έναν αναβάτη e-scooter να κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν γίνει δημοφιλής τρόπος μεταφοράς σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο. Μια από τις κύριες ανησυχίες σχετικά με τα ηλεκτρονικά σκούτερ είναι η ασφάλειά τους, καθώς οι αναβάτες συχνά μπλέκονται μέσα και έξω από την κυκλοφορία, θέτοντας σε κίνδυνο τους εαυτούς τους και τους άλλους. Αυτό αναδείχθηκε σε ένα πρόσφατο περιστατικό κατά το οποίο μια αστυνομική καταδίωξη οδήγησε στη σύλληψη ενός αναβάτη ηλεκτρονικού σκούτερ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια πολυσύχναστη πόλη στην Αυστραλία, όπου ένας πεζός αστυνομικός παρατήρησε έναν αναβάτη e-scooter να κινείται με μεγάλη ταχύτητα. Ο αστυνομικός καταδίωξε αμέσως τον αναβάτη, κάνοντάς του σήμα να σταματήσει. Ωστόσο, ο αναβάτης αγνόησε τις εντολές του αστυνομικού και συνέχισε την πορεία του.

Ο αστυνομικός κάλεσε τότε ενισχύσεις και ακολούθησε καταδίωξη με τον αναβάτη να μπαινοβγαίνει στην κυκλοφορία και να παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια. Η καταδίωξη συνεχίστηκε για αρκετά τετράγωνα, με τον αναβάτη τελικά να πέφτει κάτω, αφού αστυνομικός τον χτύπησε με την μοτοσυκλέτα του.

Ο άνδρας συνελήφθη και κατηγορήθηκε για μια σειρά από αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της απερίσκεπτης οδήγησης και της ανυπακοής σε αστυνομικούς. Τέθηκε υπό κράτηση και τώρα περιμένει τη δίκη του.

Το περιστατικό αναδεικνύει τους κινδύνους της απερίσκεπτης οδήγησης ηλεκτρονικού σκούτερ και τη σημασία των κανονισμών ασφαλείας. Τα ηλεκτρονικά σκούτερ είναι ένας σχετικά νέος τρόπος μεταφοράς και πολλές πόλεις εξακολουθούν να παλεύουν με το πώς να τα ρυθμίσουν αποτελεσματικά. Ορισμένες πόλεις έχουν εφαρμόσει αυστηρά μέτρα ασφαλείας, όπως όρια ταχύτητας και νόμους για την υποχρεωτική χρήση κράνους, ενώ άλλες τα έχουν απαγορεύσει εντελώς.

 

 

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top