Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε όχημα φωτοεπισήμανσης στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο υπάλληλος

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε όχημα φωτοεπισήμανσης στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο υπάλληλος

Νέα επίθεση εναντίον οχήματος φωτοεπισήμανσης σημειώθηκε στην Επαρχία Λεμεσού, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του υπαλλήλου της εταιρίας. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΡΙΚ, ο εργαζόμενος δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα ο εργαζόμενος, ο οποίος βρισκόταν μόνος του στο όχημα, διενεργούσε ελέγχους ταχύτητας στο δρόμο Καντού - Ομόδους κοντά στις Κυβίδες στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία, στις δύο μετά τα μεσάνυχτα ομάδα έξι κουκουλοφόρων του επιτέθηκαν προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.

Την ίδια ώρα, έσπασαν το τζάμι του οδηγού και τον κτύπησαν με πέτρα στο κεφάλι. Ο ίδιος ανέπτυξε ταχύτητα και αφού οδήγησε για ενάμισι περίπου χιλιόμετρο κάλεσε ασθενοφόρο.

O εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε εκδορές και κάκωση στο κεφάλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE