Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε όχημα φωτοεπισήμανσης στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο υπάλληλος

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε όχημα φωτοεπισήμανσης στη Λεμεσό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο υπάλληλος

Νέα επίθεση εναντίον οχήματος φωτοεπισήμανσης σημειώθηκε στην Επαρχία Λεμεσού, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του υπαλλήλου της εταιρίας. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΡΙΚ, ο εργαζόμενος δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα ο εργαζόμενος, ο οποίος βρισκόταν μόνος του στο όχημα, διενεργούσε ελέγχους ταχύτητας στο δρόμο Καντού - Ομόδους κοντά στις Κυβίδες στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία, στις δύο μετά τα μεσάνυχτα ομάδα έξι κουκουλοφόρων του επιτέθηκαν προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.

Την ίδια ώρα, έσπασαν το τζάμι του οδηγού και τον κτύπησαν με πέτρα στο κεφάλι. Ο ίδιος ανέπτυξε ταχύτητα και αφού οδήγησε για ενάμισι περίπου χιλιόμετρο κάλεσε ασθενοφόρο.

O εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε εκδορές και κάκωση στο κεφάλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων

Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE