Από καντήλι με λάδι προκλήθηκε η φωτιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα - Οι ζημιές που προκλήθηκαν

Από καντήλι με λάδι προκλήθηκε η φωτιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα - Οι ζημιές που προκλήθηκαν

Kαντήλι με λάδι ήταν η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Λάρνακα, που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (07/05). 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία «από το διαμέρισμα διασώθηκαν 3 άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος ενώ έγινε και εκκένωση του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας».

«Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον διάδρομο, στο μπάνιο και στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. Ζημιές προκλήθηκαν από τους καπνούς και στην βαφή στους υπόλοιπους χώρους του διαμερίσματος».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 2 στελεχωμένα οχήματα από τον Κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπαστυνόμος Ανδρέας Παπαδόπουλος. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE