Από καντήλι με λάδι προκλήθηκε η φωτιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα - Οι ζημιές που προκλήθηκαν

Από καντήλι με λάδι προκλήθηκε η φωτιά σε διαμέρισμα στη Λάρνακα - Οι ζημιές που προκλήθηκαν

Kαντήλι με λάδι ήταν η αιτία πρόκλησης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου στην Λάρνακα, που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (07/05). 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία «από το διαμέρισμα διασώθηκαν 3 άτομα τα οποία βρίσκονταν εντός του διαμερίσματος ενώ έγινε και εκκένωση του 3ου ορόφου της πολυκατοικίας».

«Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στον διάδρομο, στο μπάνιο και στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος. Ζημιές προκλήθηκαν από τους καπνούς και στην βαφή στους υπόλοιπους χώρους του διαμερίσματος».

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 2 στελεχωμένα οχήματα από τον Κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπαστυνόμος Ανδρέας Παπαδόπουλος. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμάν με ατζέντα τύπου Τατάρ - Πακέτο 10 σημείων που αγγίζει τα όρια έμμεσης αναγνώρισης»

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον νεοεκλεγέντα κατοχικό ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμάν διεξήχθη σε μια περίοδο μειωμένης κινητικότητας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE