LIKE ONLINE

Πονάς μόνο που το βλέπεις: TikToker έσπασε φρικτά το χέρι του κατά τη διάρκεια του αγώνα Νιούκαστλ - Άρσεναλ - Bίντεο

Πονάς μόνο που το βλέπεις: TikToker έσπασε φρικτά το χέρι του κατά τη διάρκεια του αγώνα Νιούκαστλ - Άρσεναλ - Bίντεο

Ένας αστέρας του TikTok υπέστη κάταγμα χεριού κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο YouTube του αγώνα της Νιούκαστλ με την Άρσεναλ για την Premier League.

Ο Tom Garratt υπέστη τον βάναυσο τραυματισμό και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο ο οποίος είχε αφήσει το διαδίκτυο σε απόλυτο σοκ.

Η ζωντανή μετάδοση ποδοσφαιρικών αγώνων δεν είναι κάτι καινούργιο στις μέρες μας, με πολλούς φανατικούς ποδοσφαιρόφιλους να παρακολουθούν ζωντανά ποδόσφαιρο μαζί με τους θεατές τους σε πλατφόρμες όπως το Twitch και το YouTube. Φυσικά, αυτά μπορεί να είναι αρκετά επεισοδιακά.

Ο Tom Garratt και ο Theo Baker, οι οποίοι είναι και οι δύο δημοφιλείς YouTuber του ποδοσφαίρου, μετέδιδαν σε ζωντανή ροή την αντίδρασή τους στον αγώνα της Άρσεναλ με τη Νιούκαστλ, με τους κανονιέρηδες να στοχεύουν στο να ξεπεράσουν τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Νιούκαστλ ελπίζει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα.Αλλά ενώ υπάρχει ένα γκολ στο ημίχρονο, τα πιο δραματικά γεγονότα προήλθαν από το livestream των Garratt και Baker, όπου το χέρι του Garratt έσπασε ξαφνικά.

Το ζευγάρι διαγωνιζόταν σε μια χειραπάλη, όμως κάτι δεν πήγε πολύ καλά... Ενώ όλοι ήταν σε απόλυτο σοκ και δυσπιστία για το τι βλέπυν, ο Baker ακούγεται να λέει: «Όχι, όχι, όχι, όχι, σταματήστε τη ροή».

Μετά από αυτό, το livestream φυσικά σταμάτησε, με ένα μαύρο φόντο να εμφανίζεται πριν διακοπεί το livestream.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top