Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»
Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.

«Επαναλαμβάνω δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όμως ανεπίσημα ενημερωθήκαμε από την ΚΟΠ ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση. Εμείς να πούμε, η Αστυνομία επιμένει στην ανακοίνωση της, ημερομηνίας 12 Απριλίου, ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ», πρόσθεσε.
Για την ανακοίνωση εκείνη, συνέχισε ο κ. Ανδρέου, έχουν ληφθεί υπόψιν όλοι οι παράμετροι και όλοι οι παράγοντες, ακόμα και αν γινόταν κεκλεισμένων θυρών ο αγώνας, εφόσον ούτε και εκείνη τη δεδομένη στιγμή υπήρξε επίσημη ενημέρωση ή αίτημα τουλάχιστον.
«Οπόταν για την Αστυνομία το θέμα έχει λήξει», κατέληξε ο κ. Ανδρέου.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Επιστολή-διάβημα Αννίτας σε Προέδρους Κοινοβουλίων για Βαρώσι - «Θολά κανάλια και διαδικασίες...»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




