Απαντά εκ νέου για τελικό κυπέλλου Ελλάδας η Αστυνομία - «Δεν μπορούμε να απαντήσουμε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ»

Απαντά εκ νέου για τελικό κυπέλλου Ελλάδας η Αστυνομία -  «Δεν μπορούμε να απαντήσουμε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ»

Η Αστυνομία δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση για το νέο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

«Επαναλαμβάνω δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όμως ανεπίσημα ενημερωθήκαμε από την ΚΟΠ ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση. Εμείς να πούμε, η Αστυνομία επιμένει στην ανακοίνωση της, ημερομηνίας 12 Απριλίου, ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ», πρόσθεσε.

Για την ανακοίνωση εκείνη, συνέχισε ο κ. Ανδρέου, έχουν ληφθεί υπόψιν όλοι οι παράμετροι και όλοι οι παράγοντες, ακόμα και αν γινόταν κεκλεισμένων θυρών ο αγώνας, εφόσον ούτε και εκείνη τη δεδομένη στιγμή υπήρξε επίσημη ενημέρωση ή αίτημα τουλάχιστον.

«Οπόταν για την Αστυνομία το θέμα έχει λήξει», κατέληξε ο κ. Ανδρέου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE