ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Απαντά εκ νέου για τελικό κυπέλλου Ελλάδας η Αστυνομία - «Δεν μπορούμε να απαντήσουμε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ»

Απαντά εκ νέου για τελικό κυπέλλου Ελλάδας η Αστυνομία -  «Δεν μπορούμε να απαντήσουμε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ»

Η Αστυνομία δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση για το νέο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) σχετικά με τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

«Επαναλαμβάνω δεν είχαμε καμία επίσημη ενημέρωση. Όμως ανεπίσημα ενημερωθήκαμε από την ΚΟΠ ότι υπάρχει αυτή η πρόθεση. Εμείς να πούμε, η Αστυνομία επιμένει στην ανακοίνωση της, ημερομηνίας 12 Απριλίου, ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ», πρόσθεσε.

Για την ανακοίνωση εκείνη, συνέχισε ο κ. Ανδρέου, έχουν ληφθεί υπόψιν όλοι οι παράμετροι και όλοι οι παράγοντες, ακόμα και αν γινόταν κεκλεισμένων θυρών ο αγώνας, εφόσον ούτε και εκείνη τη δεδομένη στιγμή υπήρξε επίσημη ενημέρωση ή αίτημα τουλάχιστον.

«Οπόταν για την Αστυνομία το θέμα έχει λήξει», κατέληξε ο κ. Ανδρέου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top