Νέα στοιχεία για τα Τέμπη: Από το κυλικείο άρχισε η φονική φωτιά στο τρένο

Νέα στοιχεία για τα Τέμπη: Από το κυλικείο άρχισε η φονική φωτιά στο τρένο

Δύο μήνες πέρασαν από την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, που βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο και η έρευνα για την απόδοση ευθυνών συνεχίζεται.

 

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για το από πού ξεκίνησε η φονική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα βαγόνια μετά τη σύγκρουση των τρένων.
Όπως αποκαλύπτει μιλώντας στο LIVE NEWS, o αστυνομικός συντάκτης στα «Νέα» και το «Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, eντός των επόμενων ωρών ή και ημερών αναμένονται να παρουσιαστούν στοιχεία από την πλευρά των εμπειρογνωμόνων σχετικά με το πού ακριβώς έχασαν την ζωή τους τα 57 θύματα της τραγωδίας.

Δεκαπέντε νεκροί υπάρχουν στο πρώτο βαγόνι κι έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν 20 νεκροί στο κυλικείο του τρένου που έχουν καεί.

Πλέον θεωρείται βέβαιο ότι η μεγάλη έκρηξη έγινε, πρόκειται για έκρηξη που έγινε στο κυλικείο.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι τα θύματα αυτά έχασαν την ζωή τους από την σύγκρουση των τρένων ή από την φωτιά, τι προκάλεσε αυτή τη φωτιά και πώς επεκτάθηκε.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουγαν ανθρώπους να φωνάζουν ότι καίγονται
Υπάρχουν μάρτυρες που αναφέρουν ότι έχουν ακούσει ανθρώπους από το κυλικείο να ζητούν βοήθεια και να φωνάζουν ότι καίγονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται μία σχετική έρευνα από πραγματογνώμονες της Πυροσβεστικής και έχει υπάρξει αλληλογραφία με τις εταιρείες και τους υπεύθυνους για το τι ακριβώς υπήρχε στα σκευοφυλάκια, με την επίσημη απάντηση να είναι ότι δεν υπήρχαν στις φορτωτικές εύφλεκτα υλικά.

 

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE