Ξεκαθαρίζει η Επ. Δεοντολογίας Αθλητισμού: «Ουδεμία παρέμβαση στο έργο της από οποιοδήποτε πολιτειακό αξιωματούχο»

Ξεκαθαρίζει η Επ. Δεοντολογίας Αθλητισμού: «Ουδεμία παρέμβαση στο έργο της από οποιοδήποτε πολιτειακό αξιωματούχο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού παρακολουθεί τα πρόσφατα δημοσιεύματα σε σχέση με τις καταγγελίες του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, τα οποία και την απασχόλησαν κατά τη χθεσινή της συνεδρία.

Αρχικά σημειώνεται ότι η παρούσα Επιτροπή λειτουργεί με διαφορετική σύνθεση από την Επιτροπή Α. Παπαχαραλάμπους και δεν περιλαμβάνει οποιοδήποτε μέλος υπηρετούσε επί προεδρίας αυτού.

Με τις σκιές που έχουν δημιουργηθεί σε σχέση με την αμεροληψία και εύρυθμη λειτουργία του θεσμού, η Επιτροπή θεωρεί επιβεβλημένο όπως παρέμβει για να ξεκαθαρίσει ότι ουδεμίας παρέμβασης δεν έχει τύχει στο έργο της από οποιοδήποτε πολιτειακό αξιωματούχο ή άλλο πρόσωπο, μέχρι και σήμερα. Η Επιτροπή εκτελεί τα καθήκοντά της αμερόληπτα στα πλαίσια της νομοθεσίας που τη διέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE