ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Περικλέους: Αντιμέτωπος με φόνο εκ προμελέτης ο 24χρονος στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας - Μάρτυρας κατηγορίας ο 39χρονος

Υπόθεση Περικλέους: Αντιμέτωπος με φόνο εκ προμελέτης ο 24χρονος στο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας - Μάρτυρας κατηγορίας ο 39χρονος

Ενώπιον Κακουργιοδικείου Λευκωσίας καταχωρείται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης για τον Άγγελο Περικλέους παρόλο που δεν βρέθηκε το πτώμα του.

Συζητήθηκε το μαρτυρικό υλικό στη Νομική Υπηρεσία η οποία οδηγεί για εκδίκαση την υπόθεση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Οι τρεις ύποπτοι, ο 24χρονος χάκερ, ο 71χρονος θείος του και η 59χρονη μητέρα του πρώτου, αναμένεται σήμερα να παρουσιαστούν ενώπιον του δικαστηρίου Λευκωσίας. Ο 39χρονος θα αφεθεί ελεύθερος και θα είναι μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, εκτός από τον φόνο εκ προμελέτης, ο 25χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο, τον εμπρησμό οχήματος, την παράνομη κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών (σφαιρών) και πυροβόλου όπλου.

Ο 71χρονος θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και του εμπρησμού οχήματος, ενώ η μητέρα του 25χρονου, την κατηγορία για συνέργεια μετά τη διάπραξη κακουργήματος, αφού φέρεται να έδωσε ψεύτικο άλλοθι για τον γιό της, κατά την κατάθεση της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 71χρονος θείος του 24χρονου υπόπτου έδωσε θεληματική κατάθεση η οποία ήταν καθοριστική για την υπόθεση, αφού ανέφερε ότι του είπε πως σκότωσε τον Περικλέους με πιστόλι και τον έθαψε, ενώ παράλληλα του εξήγησε πώς κατέστρεψε τα διάφορα τεκμήρια.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τον εντοπισμό του καμένου οχήματος του Περικλέους, στο πεδίο βολής Παλιομετόχου, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Οι έρευνες για εντοπισμό του πτώματος συνεχίζονται.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top