Οικιακή βοηθός έκλεψε παππού - Άρπαξε κιβώτιο με 48 χιλιάδες ευρώ και έγινε «καπνός»

Οικιακή βοηθός έκλεψε παππού - Άρπαξε κιβώτιο με 48 χιλιάδες ευρώ και έγινε «καπνός»

Μία γυναίκα ηλικίας 37 ετών καταζητεί η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 9.5.23 καταγγέλθηκε από 83χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου ότι η οικιακή του βοηθός που κατάγεται από το Νεπάλ και είναι ηλικίας 37 ετών εγκατέλειψε τον τόπο διαμονής και εργασίας της και διαπίστωσε ότι από το ντουλάπι του απουσίαζε ένα κιβώτιο μέσα στο οποίο φύλαττε 48.000 ευρώ.

Η Αστυνομία εκτιμά πως η 37χρονη ίσως να αναχώρησε και εκτός Κύπρου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE