Αρχίζουν οι εγγραφές στα ΚΙΕ - Πόσα κοστίζουν τα δίδακτρα - Όλες οι πληροφορίες

Αρχίζουν οι εγγραφές στα ΚΙΕ - Πόσα κοστίζουν τα δίδακτρα - Όλες οι πληροφορίες

To Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει τη διενέργεια εγγραφών στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (Κ.Ι.Ε.) για τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024.

Οι εγγραφές διενεργούνται στα κατά τόπους Κ.Ι.Ε., κατά την περίοδο 10/05/23 μέχρι 28/06/23.

Τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης, παρέχουν σειρά απογευματινών/ βραδινών μαθημάτων σε μαθητές/τριες όλων των βαθμίδων καθώς και σε ενήλικες, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε αγροτικές περιοχές, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για ίσες ευκαιρίες μάθησης και συμβάλλοντας στη διά βίου εκπαίδευση.

Λειτουργούν παγκύπρια 46 K.I.E., τα οποία στεγάζονται σε δημόσια σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης, στα οποία το κοινό μπορεί να αποτείνεται για εγγραφή και για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση για τις υπηρεσίες που παρέχονται.

Δίδακτρα

• Χαμηλά επίπεδα: από €225 το έτος  (€115 για παιδιά πολύτεκνων ή πενταμελών οικογενειών)

• Υψηλά επίπεδα: από €280 το έτος  (€140 για παιδιά πολύτεκνων ή πενταμελών οικογενειών)

• Μαθήματα παγκύπριων εξετάσεων: €410 το έτος (€205 για παιδιά πολύτεκνων ή πενταμελών οικογενειών)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE