ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διορισμοί στον ΔΗΣΥ: Αυτή είναι η νέα ομάδα εκπροσώπων Τύπου

Διορισμοί στον ΔΗΣΥ: Αυτή  είναι η νέα ομάδα εκπροσώπων Τύπου

Τον διορισμό του Ονούφριου Κουλλά στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ ανακοίνωσε σήμερα η Πρόεδρος το κόμματος Αννίτα Δημητρίου.

Παράλληλα η Φωτεινή Τσιρίδου και η Ξένια Κωνσταντίνου διορίστηκαν ως Αναπληρώτριες Εκπρόσωποι Τύπου του ΔΗΣΥ.

«Πρόκειται για πολύτιμους συνεργάτες και συνεργάτιδες που είμαι σίγουρη ότι θα προσθέσουν ακόμη περισσότερο σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης του ΔΗΣΥ», ανέφερε κατά την παρουσίαση των νέων αξιωματούχων στα γραφεία του ΔΗΣΥ η κ. Δημητρίου.

«Κυρίως όμως θα συμβάλουν στην προάσπιση των αρχών και αξιών μας και στην κοινή προσπάθεια να θωρακίσουμε όχι μόνο ό,τι αφορά τον ΔΗΣΥ αλλά κυρίως το μέλλον που αξίζει στην Κύπρο μας» σημείωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι και τα τρία στελέχη που απαρτίζουν πλέον την ομάδα εκπροσώπων Τύπου, δέχθηκαν την προσωπική της εισήγηση, αλλά και τη βεβαιότητα για «μια εξαιρετική συνεργασία».

Εξάλλου, συμπλήρωσε, «πρόκειται για πολύτιμους συνεργάτες και συνεργάτιδες, με τους οποίους θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που ξεκινήσαμε να θωρακίζουμε τις πολιτικές μας και να υλοποιούμε το όραμα μας για το αύριο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top